Welkom bij Autorijschool Strijp


Rijschool Strijp is een kleine rijschool, aangesloten bij de Bovag om kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen.  Mijn naam is Jos Mekenkamp, instructeur van Autorijschool Strijp.  Ik kan je op allerlei manieren overhalen om je rijlessen hier te volgen maar neem eens de tijd om te lezen wat leerlingen vonden van hun rijlessen.

Lees meer

CBR Praktijkexamen

Faalangst examen

RIjles met Bovag Garantie

Autorijschool Strijp is aangesloten bij de BOVAG, een garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 
 
Als je les neemt bij een BOVAG-rijschool, krijg je als eerste een lesovereenkomst. Daar staat precies in wat je afspreekt met de rijschool. Dan ga je lessen. Elke BOVAG-rijschool werkt uitsluitend met de beste instructeurs. Bovendien zijn de lesauto’s nieuw, goed onderhouden en ben je goed verzekerd als je achter het stuur zit. Je bent dus in goede handen.

2toDrive is de proef die inhoud dals je 16,5 jaar oud bent je mag beginnen met rijlessen. Op de dag dat je 17 jaar oud wordt mag je een rijexamen afleggen. Als je slaagt voor je rijexamen dan mag je onder begeleiding deelnemen aan het verkeer. Op je achtiende mag je dan geheel zelfstandig deelnemen aan het verkeer. 

Wat de rijlessen betreft verandert er voor jou helemaal niets behalve het feit dat 1,5 jaar eerder rijlessen mag nemen. Als je op je 17de slaagt voor je rijexamen dan kan je onder begeleiding ervaring op doen zodat je op je 18e geheel zelfstandig in een auto de weg op kan.